DUOPOWER 2-komponensű dübel FISCHER

Az erő és intelligencia duója


2K Technology

Elérhetőség: Elérhető

Termék név Ár Mennyiség
DUOPOWER 5x25 2-komponensű dübel FISCHER
10 Ft
DUOPOWER 6x30 2-komponensű dübel FISCHER
22 Ft
DUOPOWER 6x50 2-komponensű dübel FISCHER
30 Ft
DUOPOWER 8x40 2-komponensű dübel FISCHER
25 Ft
DUOPOWER 8x65 2-komponensű dübel FISCHER
39 Ft
DUOPOWER 10x50 2-komponensű dübel FISCHER
47 Ft
DUOPOWER 10x80 2-komponensű dübel FISCHER
67 Ft
DUOPOWER 12x60 2-komponensű dübel FISCHER
67 Ft
DUOPOWER 14x70 2-komponensű dübel FISCHER
124 Ft

Ossza meg ismerőseivel:

Részletek
Részletek

A Fischer DUOPOWER alkalhazható elő- és átmenőszereléssel. A két különböző anyag és a többfunkcionális képesség (feszítés, alakformálódás, csomósodás) kiterjeszti az alkalmazhatóságot további építőanyagokhoz maximális terhelhetőséggel. A csavarhosszúság meghatározása: dübelhosszúság + tárgy vastagsága + 1 × csavarátmérő. Alkalmazható fa - és faforgácscsavarokkal valamint tőcsavarokkal. Építőlapoknál a csavar menet nélküli része nem lehet hosszabb mint a rögzítendő tárgy vastagsága. Peremtávolság legalább egy dübel hossz. 

A kétkomponensű anyagok a legjobb terhelési értékeket nyújtják illetve az intelligens, önaktiválódó funkciókat biztosítják (feszítés, alakformálódás, csomósodás) az építőanyagtól függően. A lehető legjobb visszacsatolás (feelgood factor) a dübeltől. Érezhető amikor a dübel tökéletesen beszerelt. A rövid és kompakt dübelforma csökkenti a fúrási igényt és ezáltal anyag, illetve időtakarékos. A kis dübelperem problémamentes szerelést és széleskörű alkalmazást biztosít elő-, illetve átmenőszerelés esetén is. Nincs nemkívánatos dübel elfordulás szerelés alatt, köszönhetően az elfordulásgátló résznek.

S szerelés

S szerelés

S szerelés

Részletes információk
Részletes információk
Szerelési mód Közvetlen szerelés, Átmenő szerelés
Alkalmazható építőanyagokban Beton, tömör tégla és mészhomok tégla, pórusbeton, üreges tégla és mészhomok tégla, gipszkarton, üreges könnyűbeton tégla, előfeszített üreges födémek, terméskövek, forgácslap, tömör gipszlap valamint könnyű tömör beton tégla.
Rögzíthető tárgyak TV konzolok, lámpák, polcok, tükrös szekrények, postaládák, képek, sötétítők és függöny karnisok valamint mosdótálak, csővezetékek és fürdőszobai és WC felszerelések.
Video
Vélemények
Írja le saját véleményét
Éppen véleményezed: DUOPOWER 2-komponensű dübel FISCHER
Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Használhatóság
Tartósság