DUOPOWER 5x25 2-komponensű dübel FISCHER

Az erő és intelligencia duója


2K Technology

Elérhetőség: Elérhető

10 Ft
Fischer

Ossza meg ismerőseivel:

Részletek
Részletek

A DUOPOWER alkalhazható elő - és átmenőszereléssel. A két különböző anyag és a többfunkcionális képesség (feszítés, alakformálódás, csomósodás) kiterjeszti az alkalmazhatóságot további építőanyagokhoz maximális terhelhetőséggel. A csavarhosszúság meghatározása: dübelhosszúság + tárgy vastagsága + 1 × csavarátmérő. Alkalmazható fa - és faforgácscsavarokkal valamint tőcsavarokkal. Építőlapoknál a csavar menet nélküli része nem lehet hosszabb mint a rögzítendő tárgy vastagsága. Peremtávolság legalább egy dübel hossz. 

A kétkomponensű anyagok a legjobb terhelési értékeket nyújtják illetve az intelligens, önaktiválódó funkciókat biztosítják (feszítés, alakformálódás, csomósodás) az építőanyagtól függően. A lehető legjobb visszacsatolás (feelgood factor) a dübeltől. Érezhető amikor a dübel tökéletesen beszerelt. A rövid és kompakt dübelforma csökkenti a fúrási igényt és ezáltal anyag, illetve időtakarékos. A kis dübelperem problémamentes szerelést és széleskörű alkalmazást biztosít elő-, illetve átmenőszerelés esetén is. Nincs nemkívánatos dübel elfordulás szerelés alatt, köszönhetően az elfordulásgátló résznek.

S szerelés

S szerelés

S szerelés

Részletes információk
Részletes információk
Gyártó Rendelési száma 555005
Szerelési mód Közvetlen szerelés, Átmenő szerelés
Alkalmazható építőanyagokban Beton, tömör tégla és mészhomok tégla, pórusbeton, üreges tégla és mészhomok tégla, gipszkarton, üreges könnyűbeton tégla, előfeszített üreges födémek, terméskövek, forgácslap, tömör gipszlap valamint könnyű tömör beton tégla.
Rögzíthető tárgyak TV konzolok, lámpák, polcok, tükrös szekrények, postaládák, képek, sötétítők és függöny karnisok valamint mosdótálak, csővezetékek és fürdőszobai és WC felszerelések.
Fúró Ø (d0) Ø 5 mm
Dübel hosszúság (l) 25 mm
Max. hasznos hossz (da) 35 mm
Csavar Ø (ds) 3 -4 mm
Egységcsomag 100 db
Javasolt terhelés Beton ≥ C20/25 0,30 kN
Javasolt terhelés Tömör tégla ≥ Mz 12 0,25 kN
Javasolt terhelés Mészhomok-tömör tégla ≥ KS 12 0,42 kN
Javasolt terhelés Sejtbeton ≥ G2 (YTONG) 0,10 kN
Video
Vélemények
Írja le saját véleményét
Éppen véleményezed: DUOPOWER 5x25 2-komponensű dübel FISCHER
Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Használhatóság
Tartósság