Új

Fixperience méretező szoftver csomag Fischer

Többfunkciós professzionális méretező program a Fischertől.


Elérhetőség: Elérhető

0 Ft

Ossza meg ismerőseivel:

Részletek
Részletek

Regisztráció után ingyenesen letölthető szoftver, melyet "megvásárlás" után a webáruházunkban létrehozott saját felhasználói fiókjából tölthet le!

A programban elérhető frissítések csak akkor válnak elérhetővé, ha a programon belül regisztrál a fischer rendszerébe is. Ez a registráció is ingyenes.

A fischer FIXPEIENCE méretező és kiválasztó program azért jött létre, hogy a tervező és a statikus mérnököknek támogatást nyújtson beépítési helyzetnek leginkább megfelelő dübel és csavar kiválasztásában, és annak méretezésében.

Akár kivitelező, akár tervező vagy szerkezetépítő mérnök, a FIXPERIENCE, a fischersoftware suite biztonságos és megbízható segítséget nyújt projektjeinek tervezésében és kivitelezésében.
Elődjével a Compufix szoftverrel szemben, a FIXPERIENCE moduláris felépítésű, ezáltal többféle alkalmazáshoz használható. A felhasználóbarát program egyszerű és rugalmas tervezési módszert, illetve méretezési, rögzítési megoldást kínál. A nemzetközi szabványokon alapuló szoftver minden méretezési előírásnak megfelel. Még soha nem volt ilyen egyszerű a tervezés és méretezés!

Jelen pillanatban a következő egységekből áll:

  • Rail-Fix (lépcső és erkély korlát rögrítésének méretezése)
  • Install-Fix (épületgépészeti szerelőrendszerek méretezése)
  • Rebar-fix (utólag beragasztott betonacél csatlakozások méretezése)
  • Wood-fix (a fischer Power-Fast szerkezetépítő csavarok alkalmazásának gyors számításához)
  • C-fix (dübelméretező program acél és vegyi rögzítésekhez)

A szoftvert nemzetközi tervezési szabványok (ETAG 001 és EC2) szerint írtuk, beleértve a nemzeti alkalmazási dokumentumokat, a meglevő általánosan használt erő- és méretegységeket használja. Könnyen használható és kedvező a költség tudatossága. Az eszköz menüsorban az összes érték megadása gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé, és megkönnyíti a tervezést. Ugyanakkor az eredmény ablak valós időben mutatja az aktuális eredményt. Az eszköz menü bevált és kipróbált navigációs sort tartalmaz, amelyet előzőleg a COMPUFIX szoftver már használt. Egyértelmű leírások és nagy ikonok segítenek a rendszer használatában. Az adatbeírás egyszerű, csak kattintson a szerkeszteni kívánt ábrára. A kiválasztott termékről a termékinformációs ablakban jelennek meg hasznos beépítési adatok. Szükség szerint rögzítheti vagy elrejtheti az összes ablakot, ami rendkívül rugalmassá teszi a használatot.

A program felismeri a hibás beviteleket illetve geometriai adatokat, és figyelmeztető üzenetet jelenít meg. Ezáltal a lehető leggyorsabban érhetünk el érvényes tervezési eredményeket. A széleskörű nyomtatási lehetőségek lehetővé teszik a program minden egyes számítási lépésnek a követését. Ez biztosítja a dokumentum könnyű érthetőségét. A szoftver Wood-fix modulja automatikusan határozza meg a megfelelő szél- és a hó terheléseket egy adott irányítószám alapján, de természetesen lehetőség van az értékek manuális bevitelére is.

Grafikus ábrázolási lehetőség 3-D-ben illetve 2-D-ben. Az egér segítségével könnyedén mozgatható a grafikus ábrázolás 360°-ban, igény szerinti billentési, nagyítási lehetőséggel. A szoftver folyamatosan mutatja a rögzítési pont terhelésének aktuális állapotát, illetve a talplemez geometriai peremfeltételeit és a környező rögzítési alapot.

A program 3-D-CAD bemeneti modult tartalmaz. Ezáltal lehetővé válik egy realisztikus, részletes kép megjelenítése.

A „Live update“ funkció segítségével a program mindig naprakész. A szoftver jelzi, ha új frissítés érhető el és a telepítés időpontja szabadon megválasztható.

 

Merevlemez szükségletMin. 1024MB (1GB)
Kompatibilis operációs rendszer: Windows® XP (Service Pack 3), Windows Vista® (Service Pack 2), Windows® 7 (Service Pack 1), Windows® 8.
Tudnivalók:Az aktuális rendszerkövetelmények változhatnak az Ön konfigurációjától és operációs rendszerétől.

Részletes információk
Részletes információk
Nincs elérhető információ.
Vélemények
Írja le saját véleményét
Éppen véleményezed: Fixperience méretező szoftver csomag Fischer
Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Tartósság
Használhatóság