PUP 750 B3 H 1-komponensű pisztolyhab FISCHER

Kiváló minőségű 1-komponensű PU szerelőhab.
PUP 750 B3 H 1-komponensű pisztolyhab FISCHER csak 12 darabonként rendelhető

Elérhetőség: Elérhető

1675 Ft
Fischer

Ossza meg ismerőseivel:

Részletek
Részletek

Purhabpisztollyal történő alkalmazás után a levegő nedvesség tartalmával lép reakcióba. Kiváló minőség, nincs buborékképződés és habösszeesés. Gyorsan kikeményedik. A magas minőségű szeleptechnológia csökkenti a meghibásodási lehetőségeket. Zajszigetelő (max. 61 dB). Csökkenti a hőveszteséget, ezáltal energiát takaríthatunk meg (EnEV). Ellenáll szennyvíznek, hőnek, víznek és különféle kémiai anyagoknak. Öregedésálló.

Szerelési tanácsok:
Alacsony páratartalomnál nedvesíteni kell a felületet. Használat előtt fel kell rázni. A hab kinyomása szeleppel lefelé történjen. Felhasználási hőmérséklet +5°C-tól +35°C-ig. Nem ragad 25 perc után és vágható kb. 60 perc után. A kikeményedett hab hőállósága: -40°C-tól +90°C-ig. Eltarthatóság 15 hónap.

B3: Nehezen gyulladó anyag.

Részletes információk
Részletes információk
Gyártó Rendelési száma 45322
Alkalmazható építőanyagokban Ablakok, párkányok szigetelése, tömítése. Üregek kitöltése, rolódobozok szigetelése és egyéb belsőépítészeti munkák. Csövek szigetelése, áttörések kitöltése és elektromos készülékek körültöltése. Szigeteléshez és rögzítéshez tetőszerkezeteknél és falazatoknál.
Egységcsomag 1 db
Szabad habtérfogat ~ 45 l
Tartalom/flakon 750 ml
Vélemények
Írja le saját véleményét
Éppen véleményezed: PUP 750 B3 H 1-komponensű pisztolyhab FISCHER
Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Tartósság
Használhatóság