Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK

Rólunk

Cégünkről és az internetes áruházunkról

Magunkról

A Tardos Bt. 1996-ban kezdte működését családi vállalkozásként Sopronban.

Korábban édesapám fogaskerékgyártó cég társtulajdonosa volt, édesanyám könyveléssel foglalkozott. Abban az időben jómagam gépgyártás technológus és épületgépész mérnöki végzettséggel pályakezdő voltam, így értelemszerűen műszaki kereskedelmi irányban próbáltunk szerencsét. Vállalkozásunkat igen alacsony költségvetéssel kezdtük, de kemény munkával hamar sikeressé vált. A kezdeti nehézségek után szakmai ismereteinknek köszönhetően gyorsan fejlődni kezdett vállalkozásunk, és néhány év alatt a város egyik legismertebb szerszám és kötőelem kereskedőivé váltunk. Testvérem csatlakozott a vállalkozáshoz, pár évvel később szüleim nyugdíjba vonultak.
Felmérve a piaci lehetőségeket, 2008 decemberében döntöttünk úgy, hogy megnyitjuk webáruházunkat. A kimagasló színvonalú működtetéshez adott a szakértelem és a tapasztalat a hagyományos értékesítési rendszerekből.A termékkínálatunkat a kisvállalkozások és az egyéni vásárlók igényeihez igazítottuk, és folyamatosan bővítjük. Terveink között kiemelt helyen szerepel szolgáltatásaink színvonalának emelése, a termékskála bővítése és a speciális fogyasztói igények kielégítése. Célunk egy kényelmes,a legtöbb szakmai információval szolgáló webáruház üzemeltetése a vásárlók és a látogatók szolgálatában.
 
Remélem webáruházunk elnyeri tetszését, és sok örömét leli az általunk kínált termékekben!
 

Tardos Róbert
Ügyvezető igazgató