UST Porceláncsésze rögzítő készlet FISCHER

Komplett készlet mosdók, piszoárok és szaniterek rögzítéséhez

Elérhetőség: Elérhető

Termék név Ár Mennyiség
UST 8x110 Porceláncsésze rögzítő készlet FISCHER
2000 Ft
UST 10x120 Porceláncsésze rögzítő készlet FISCHER
2135 Ft

Ossza meg ismerőseivel:

Részletek
Részletek

Komplett rögzítőkészlet lehetővé teszi a gyors és könnyű szerelést. Az univerzális UX dübel minden tömör, üreges és táblás építőanyaghoz alkalmazható, és ezáltal nagy rugalmasságot biztosít. Nagyszilárdságú nylon peremes anyák valamint öregedés- és vegyálló alátétek garantálják a tartós rögzítést és védik a kerámiát a szerelés ideje alatt. Magas minőségű fedősapkák és króm zárósapkák biztosítják hosszú időre a rögzítés kulturált látványát.

 A perem nélküli UX elő- és átmenőszereléssel is alkalmazható. A csavar becsavarásakor az UX dübel a szilárd építőanyagokban terpeszt illetve az üregekben csomót képezve rögzít. Maximális teherbírás csak akkor érhető el, ha a csavar teljesen becsavart állapotban van és a szár behajtó része felfekszik a dübel peremére. A csempe és vakolat nem minősül teherhordó anyagnak.

S szerelés

Részletes információk
Részletes információk
Szerelési mód Közvetlen szerelés, Átmenő szerelés
Alkalmazható építőanyagokban Beton, gipszkarton - és gipszszálas lapok, üreges tégla, üreges könnyűbeton falazóelem, üreges födémek (tégla, beton, stb.), üreges homoktégla, tömör mészhomok tégla, terméskő, pórusbeton, forgácslap, tömör gipszlapok, tömör könnyűbeton tégla, tömör tégla.
Rögzíthető tárgyak Mosdótálak, piszoárok, bojlerek, vízmelegítők.
Vélemények
Írja le saját véleményét
Éppen véleményezed: UST Porceláncsésze rögzítő készlet FISCHER
Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Tartósság
Használhatóság