WST 12x180 Mosdótál rögzítő készlet FISCHER

Komplett készlet mosdók, piszoárok és szaniterek rögzítéséhez

Elérhetőség: Elérhető

1600 Ft
Fischer

Ossza meg ismerőseivel:

Részletek
Részletek

Komplett rögzítőkészlet lehetővé teszi a gyors és könnyű szerelést. Az univerzális UX dübel minden tömör, üreges és táblás építőanyaghoz alkalmazható, és ezáltal nagy rugalmasságot biztosít. Nagyszilárdságú nylon peremes anyák valamint öregedés- és vegyálló alátétek garantálják a tartós rögzítést és védik a kerámiát a szerelés ideje alatt. Magas minőségű fedősapkák és króm zárósapkák biztosítják hosszú időre a rögzítés kulturált látványát.

 A perem nélküli UX elő- és átmenőszereléssel is alkalmazható. A csavar becsavarásakor az UX dübel a szilárd építőanyagokban terpeszt illetve az üregekben csomót képezve rögzít. Maximális teherbírás csak akkor érhető el, ha a csavar teljesen becsavart állapotban van és a szár behajtó része felfekszik a dübel peremére. A csempe és vakolat nem minősül teherhordó anyagnak.

A termék tartalmaz: 2 darab UX 14x75 dübelt, 2 darab M12x180 horg. tőcsavart, 2 darab M12 horg. hatlapú anyát, 2 darab BDH M12 peremes anyát, szerelési leírást.

S szerelés

Részletes információk
Részletes információk
Gyártó Rendelési száma 80662
Szerelési mód Közvetlen szerelés, Átmenő szerelés
Alkalmazható építőanyagokban Beton, gipszkarton - és gipszszálas lapok, üreges tégla, üreges könnyűbeton falazóelem, üreges födémek (tégla, beton, stb.), üreges homoktégla, tömör mészhomok tégla, terméskő, pórusbeton, forgácslap, tömör gipszlapok, tömör könnyűbeton tégla, tömör tégla.
Rögzíthető tárgyak Mosdótálak, piszoárok, bojlerek, vízmelegítők.
Fúró Ø (d0) Ø 14 mm
Dübel hosszúság (l) 75 mm
Csavar Ø (ds) 12 mm
Egységcsomag 50 db
Vélemények
Írja le saját véleményét
Éppen véleményezed: WST 12x180 Mosdótál rögzítő készlet FISCHER
Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Használhatóság
Tartósság