Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerje meg, hogyan és milyen sütiket használunk Honlap használattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkban. - Részletek - OK

A2 Forgácslap csavar 5,0x100 TX RM Power-Fast Fischer FPF-ST 5,0x100 A2P 100

Prémium faforgács csavar A2 rozsdamentes acélból, süllyesztett fejjel és részleges menettel kültéri
Elérhetőség: 5 munkanap
Rendelési egység: 100 db
86 Ft
100 db-onként tud vásárolni ebből a termékből: A2 Forgácslap csavar 5,0x100 TX RM Power-Fast Fischer FPF-ST 5,0x100 A2P 100

Az A2 rozsdamentes acélból készült fischer Power-Fast FPF-ST A2P csavar részleges menettel és csillaghoronnyal. A süllyesztett fej lehetővé teszi a felület süllyedését fa beépítéséhez. A részleges menettel rendelkező változat lehetővé teszi a fa elemek szoros rögzítését. A csavar alkalmas minden olyan rögzítésre, amelynek jóváhagyása releváns a bevonattal ellátott fa, keményfa, tűlevelű és fa csatlakozásoknál. Ide tartoznak például az összes külső csatlakozás a falakhoz, pergolák, kerítések, homlokzatok, játékberendezések, valamint ajtó- és fémszerelvények.

Előnyök:

  • Az egyedi, csavarhegybe végződő Power-Fast menet biztosítja a gyors, kezdeti fába "kapást". Ez észrevehetően megkönnyíti a munkavégzést minden típusú fa esetén.
  • A száron lévő bordák (50 mm-nél hosszabb részmenetű csavaroknál) jelentősen csökkentik a behatolási ellenállást, és ezáltal energia- és akkumulátor kapacitás megtakarítását eredményezik.
  • Az optimalizált fejgeometria lehetővé teszi a pontos és szilánk nélküli munkavégzést, még a peremhez közeli csatlakozásoknál is.
  • A fej alatti maróbordák esztétikus felületminőséget eredményeznek.
  • A nagy teljesítményű, síkos bevonat csökkenti a súrlódást és felgyorsítja a csavarozás folyamatát.
  • Az ETA engedély garantálja, hogy a fischer Power-Fast csavarok megfelelnek a magas biztonsági előírásoknak és a prémium minőségnek puha- és keményfa esetén egyaránt.

Műszaki adatok:

Átmérő 5,0 mm
Hosszúság 100 mm
Behajtás TX20
Menet hossza 60 mm
További információk
Csavar hossz 100
Finom menet Nem
Vonalkód 4048962040173
Kifutó Nem
Gyártói termékkód 657097
Egységcsomag 100
Gyártó Fischer
Szállítási idő 5 munkanap
Csavar anyagminőség A2 acél
Csavar átmérő 5
Anyagminőség A2
Kulcsnyílás Torx
Fej alak Süllyesztett
Részben menetes Igen
Hossz 100
Átmérő 5
Építőanyagok OSB lap, Tömör fa, Faforgács lap, MDF lap
Felületkezelés Natúr
Írja le saját véleményét
Ön ezt értékeli:A2 Forgácslap csavar 5,0x100 TX RM Power-Fast Fischer FPF-ST 5,0x100 A2P 100